MASK MONDAY: Origins – By All Greens

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

28605568_Unknown

Up next: het By All Greens masker van Origins. Dit ‘Foaming Deep Cleansing Mask with Green Tea, Spirulina and Spinach‘ belooft je huid een diepe reiniging te geven – met een beetje hulp van the greenest of them all.

28605664_Unknown

Het masker zit in een handige en hygiënische pompflacon die het product handig verdeelt. De formule zelf is lichtgroen en vloeibaar – at first.

28605648_Unknown

Bij contact met lucht begint de formule wat te bruisen en verandert ‘ie in een luchtige maar stevige mousse. Wanneer je hem aanbrengt, hoor je de luchtbelletjes zelfs wat knetteren tegen je huid. Knettersnoep voor je gezicht, dus, maar dan met anti-oxidanten en spinazie etc., so good for you!

IMG_9287

Ik laat deze minstens tien minuten zitten. Vervolgens kan je hem met wat water losmasseren, om hem vervolgens volledig weg te spoelen. Er wordt aangeraden om deze drie keer per week te gebruiken, maar ik merk na één keer al dat ik – letterlijk – beter in m’n vel zit.

28605616_Unknown

For those interested: de ingrediënten. By All Greens van Origins is onder andere te verkrijgen bij Ici Paris XL voor € 36 (70 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

 

4 thoughts on “MASK MONDAY: Origins – By All Greens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.