FRIDAY FAVOURITE: Catrice - Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel

Ik probeer veel producten en ben daarom vaak geneigd om een nieuw item uit te proberen en niet meteen voor een beautyproduct te kiezen dat ik al ken. Producten die op mijn rebuy-lijstje terecht komen, moeten hun status dus wel echt verdienen. En soms heb je het geluk om zo’n pareltje tegen te komen waar je niét omheen kan.

Geen peperduur product uit de parfumerie of een moeilijk te verkrijgen buitenlandse showstopper deze keer, maar wel een stuk uit de vaste collectie van Catrice. De Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel kan je makkelijk (en voor een miniprijsje!) bij Kruidvat krijgen. Ik kocht’m daar – zonder te overdrijven – al zeker tien keer opnieuw de afgelopen jaren.

De Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel is een getinte wenkbrauwgel, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: 10 en 20. Granted, normaal heeft Catrice net wat interessantere namen. Je hebt een lichtbruine en een donkerbruine tint, waardoor het product niet voor iedereen geschikt zal zijn. Lucky for me vind ik hier wel m’n match in.

Ik ga door fases met mijn wenkbrauwen: de ene keer val ik voor het effect van poeder, de andere keer voor de precisie van een potlood. En eigenlijk altijd voor het gemak van deze gel. Ik gebruik hem soms over een ander product om het te setten, maar tegenwoordig ook steeds vaker alleen. De gel geeft geen perfecte Instabrow, maar vult kalere plekjes in mijn wenkbrauw goed op en houdt de haartjes meteen ook goed in vorm. En geen kat in m’n omgeving die er iets om geeft of ik die dag potlood of enkel deze heb gebruikt 😉

Aanbrengen is simpel: gewoon even door de wenkbrauw kammen. Ik doe dat zowel met de haartjes mee als tegen de richting in om het product goed te verspreiden, maar let er wel op dat ik eindig met de haargroei mee om een mooie vorm te krijgen. Pigment is goed: duidelijk zichtbaar maar niet zo hard dat je er echt mee moet oppassen. En het leukste: het kost me minder dan tien seconden per wenkbrauw!

Op bovenstaande foto draag ik de lichtste tint – normaal gebruik ik de donkerste, maar for the sake of deze review haalde ik deze ook in huis. Ik vind ’m persoonlijk te licht voor mij: ik heb het gevoel dat mijn wenkbrauwen bij deze niet genoeg opgevuld worden en een beetje wegvallen in mijn gezicht. Het product is amper te zien. Weggooien doe ik wel niet: ik denk dat deze nog prima kan werken in combinatie met een ander wenkbrauwproduct.

De donkerste tint gebruik ik ongeveer elke dag. Als ik iets aan mijn wenkbrauwen doe, pak ik deze sowieso. Hij creëert een mooie vorm, is niet te donker en is zo ongelofelijk makkelijk dat ik hem zelfs fijner vind dan de iconische Boy Brow van Glossier (waarover volgende week meer!). En dat voor een fractie van de prijs: de Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel haal je al in huis voor € 3,59. Koopje!

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

9 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: Catrice - Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.