MASK MONDAY: Glossier – Moisturizing Moon Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

28608800_Unknown

The day has come dat ik mijn eerste skincare product van Glossier probeer. In mijn New York City beauty haul kon je al zien dat ik een paar producten van het milennial pink merk had gekocht, vandaag verschijnt de eerste – het Moon Moisturizing Mask – in deze Mask Monday.

28608848_Unknown

First things first: die verpakking is zo leeeeuk. Zonder als een fangirl te klinken: de verpakkingen van Glossier zijn simpel – sleek, minimalistisch, maar toch girly genoeg. Ik vind het tof dat ze de potten een upgrade hebben gegeven met de print op het deksel.

28608896_Unknown

Wanneer je het hygiënische seal (pluspuntje) hebt weggehaald, zie je een dikke witte crème – een beetje zoals nachtcrème, maar hij ziet er op een of andere manier ‘zachter’ uit. Looks promising.

28608928_Unknown

De instructies zijn simpel: aanbrengen op een nat gezicht (vermijd daarbij de oogcontouren), twintig minuten laten inwerken en daarna afspoelen. And that’s exactly what I did.

IMG_9111

Pluspunten: het product is gewoon fijn. Het irriteerde mijn huid niet en liet mijn gezicht effectief zacht en gehydrateerd achter. Minpuntjes: ik geef de voorkeur aan een pompverpakking en twintig minuten vind ik best lang om te laten inwerken. Het is geen masker dat je zomaar tijdens  de week even kan opsmeren – je hebt hier echt een zondagse baddersessie met een glas wijn voor nodig (wat, granted, ook z’n charmes heeft).

Aaaand the bad news: Glossier kan je voorlopig enkel in Amerika, Canada en het Verenigd Koninkrijk verkrijgen. Tijd om je contacten in te zetten, dus – al zou er wel aan uitbreidingen gewerkt worden. Ik hoop dat die snel komen, want ik heb m’n oog laten vallen op Glossier’s newbie, the Solution. Moest er iemand binnenkort abroad reizen, laat het me zéker weten 😉

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen. Or I’ll try.

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “MASK MONDAY: Glossier – Moisturizing Moon Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.