TRIED & TESTED: Sleek – ‘Original’ palette

Op Sleek kan je rekenen voor budgetfriendly formules, mooie highlighters en steengoede oogschaduwpalettes. Eerder reviewde ik het tried and trusted ‘Storm’ palette, vandaag gaan we back to the roots met het ‘Original’ palette.

27807664_Unknown

Het i-Divine ‘Original’ palette zit as usual in een mooie matzwarte doos, strak en minimalistisch vormgegeven en versierd met het glanzende Sleek-logo als finishing touch.

27807680_Unknown

Extra handig: elk palette is verpakt met een dun velletje plastic om te voorkomen dat je palette er voor gebruik al smoezelig uitziet. Nog toffer: op dat plasticje staan de namen van de oogschaduwkleuren gedrukt. Love it wanneer merken die extra moeite doen om per kleur een toffe en catchynaam te voorzien.

27807792_Unknown

Waar de oogschaduws vroeger een 3D-patroontje hadden, zijn ze tegenwoordig helemaal vlak. Extra sleek, dat wel. 😉

IMG_3219

Wie al eerder een product van Sleek in handen had, wéét dat de pigmentatie altijd meer dan goed zit. Ook bij de originele ‘Original’ is dat zo: geen enkele tint heeft meer dan één swipe nodig om een felle swatch te verkrijgen. Enkel de matzwarte tint heeft wat extra werk nodig, maar valt wel goed op te bouwen. De matte formules zijn net wat droger dan de shimmerende varianten: die zijn buttery smooth en stralen je tegemoet.

IMG_2932

Ik speelde hier met de donkerblauwe tint, het donkerste groen, de goudkleurige en lichtroze schaduw en de matzwarte tint als liner. De felblauwe of paarse tinten zal ik niet snel uitkiezen voor overdag, maar zijn qua formule wel perfect bruikbaar. Onder mijn ogen bracht ik een beetje van de goudbruine tint aan.

IMG_2938

De kleuren zijn fel, maar blenden makkelijk zonder too much te worden. De zwarte tint kan goed aangebracht worden met een schuin afgesneden kwastje.

Het i-Divine ‘Original’ palette van Sleek shop je onder andere bij Di, Boozyshop.be of via bol.com.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Sleek – ‘Original’ palette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.