MASK MONDAY: Caudalie – Moisturizing Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

IMG_7411

Sinds ik – vrij laat – doorhad dat een vette huid ook gewoon gedehydrateerd kan zijn, grijp ik steeds vaker naar een hydraterend masker. Deze week was het Moisturizing Mask van Caudalie aan de beurt. Naast wijn blijken er nog meer mooie dingen uit wijngaarden te komen, want Caudalie heeft z’n wortels in het Franse Bordeaux. Het skincaremerk haalt krachtige componenten uit wijnstokken en druiven en voegt die toe aan – meestal fantastische – huidverzorgingsproducten. Dit exemplaar belooft intens te voeden en te verzachten en is geschikt voor alle huidtypes.

IMG_7421

Het masker zelf is een witte, stevige crème die je over heel het gezicht kan aanbrengen. Je kan het product vijftien minuten (of langer) laten zitten en daarna de restanten inmasseren of weghalen. Het masker laat een lichte witte laag achter op je gezicht en wordt verder niet hard. Na een kwartiertje spoelde ik het masker weg onder de douche en gebruikte ik nog een milde facial foam van Darphin om laatste restjes weg te halen. Mijn gezicht voelde zacht, gehydrateerd en helemaal niet geïrriteerd. Ik volgde op met een dagcrème, maar eigenlijk was dat niet eens nodig.

IMG_7414.jpeg

For those interested (don’t mind the pj’s, haha): de ingrediënten. De beste resultaten zou je verkrijgen als je het masker twee keer per week gebruikt. Je kan Caudalie kopen bij verschillende apothekers, maar ook online is het makkelijk verkrijgbaar. Voor een tube van 75 ml betaal je zo’n € 23,80.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen. Or I’ll try.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

4 gedachten over “MASK MONDAY: Caudalie – Moisturizing Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.