TRIED & TESTED: Sleek – ‘Distorted Dreams’ Highlighter Palette

Contouren doe ik lang niet elke dag, highlighter is daarentegen wel een regelmatige toevoeging aan mijn make-uproutine. Eén snelle swipe vangt het licht, reflecteert het en laat je huid (als ’t goed is) op een niet-vette manier glanzen. Zo ook het Distorted Dreams Highlighter palette van Sleek.

27807824_Unknown

De verpakking van dit palette is as usual bij Sleek: strak, mooi afgelijnd en minimalistisch, maar deze keer met een goudkleurig omhulsel als speciale touch. Past perfect bij een highlighterpalette gevuld met unicorn-inspired tinten, toch?

27807952_Unknown

Het palette bevat vijf tinten: 3 in crèmeformule, 2 poedervarianten. Vijf highlighters in pastel perfect tinten die hopelijk niet effectief zo groen en blauw op je huid te zien zijn. En inclusief holografische glitters!

27808032_Unknown

Love, love, love de verpakking. De vakjes zijn niet megagroot, waardoor het soms onhandig kan worden om met een kwast in de poedervakjes te gaan, maar mits een beetje handigheid heb je daar niet veel last van.

IMG_3205

Geswatcht merk je dat beide formules even gepigmenteerd en buttery smooth zijn. Met de vinger aangebracht kunnen deze al snel too much zijn, subtieler met een kwast of heel goed geblend, kan je toch een natuurlijk resultaat krijgen. Ik breng de crèmeformules voorzichtig deppend aan met mijn vingers, de poedervariant met een smalle highlighterkwast.

IMG_2925

In gewoon daglicht is er niet méga veel te zien van de highlighters – al kan je die dus ook makkelijk opbouwen voor een intenser resultaat.

image2

In de zon zijn de highlighters wél goed te zien. Een subtiele glans die m’n jukbeenderen mooi oplicht, zonder te in-your-face-omg-hello-holo te worden. De poedertinten blijf ik gebruiken op m’n wangen, de crèmekleurtjes zijn handig voor kleine plekjes als de binnenste ooghoek, de cupidoboog of onder de wenkbrauw.

Het ‘Distorted Dreams Highlighter Palette’ van Sleek koop je onder andere bij Di of online via bol.com of boozyshop.be.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen. Or I’ll try.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

3 gedachten over “TRIED & TESTED: Sleek – ‘Distorted Dreams’ Highlighter Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.