MASK MONDAY: Peter Thomas Roth – Rose Stem Cell Bio-Repair Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

IMG_7582

Geef me make-upmini’s en je maakt me zo blij as a kid in a candy shop. Ook leuk zijn skincaremini’s, met name deze Mini Mask Magic set van Peter Thomas Roth. Het Amerikaanse merk met Hongaarse roots gaat naar eigen zeggen voor ‘breathtaking formulas’ en ‘amazing results’. Quite the promise.

IMG_7584

Peter Thomas Roth kende ik vooral van het bekende Pumpkin Enzyme Mask, dat online veel lof ontving. Het oranje maskertje is ook een deel van deze set van drie mini’s, maar ik koos deze keer voor Rose Stem Cell Bio-Repair Mask. Deze roze variant met rozenextracten belooft een hoop goede dingen: voeden, verhelderen, regenereren, verstevigen,… al that jazz.

IMG_7591

Het minipotje bevat een rooskleurige doorzichtige gel, die je gedurende tien minuten op je gereinigde huid moet laten zitten, om hem vervolgens af te spoelen. De beste resultaten zou je verkrijgen wanneer je het masker 2 à 3 keer per week gebruikt (wanneer je minipotje helaas wel op zal zijn).

IMG_7598

Het is een dikke, stevige gel die makkelijk uitsmeert. Bonuspuntjes voor de geur: die is aangenaam, maar totaal niet overheersend.

IMG_7607

Eenmaal aangebracht zie je niets van de roze kleur terug op je huid. Wel zie je een glanzend laagje (zo eentje waar je haren makkelijk in blijven plakken, hoera). Het product voelt goed aan op mjin huid: fris, zacht en verzorgend. Na gebruik zie ik niet meteen resultaat, maar voelt mijn huid wel soepel. Ik merk geen wonderbaarlijk effect, maar vind het een prima onderhoudsmaskertje voor tussendoor. Opvolgen met een hydraterende crème is bij nog wel nodig om de hele dag een comfortabele huid te hebben.

IMG_7596

For those interested: de ingrediënten. Het Rose Stem Cell Bio-Repair Mask shop je voor € 43 voor een gigapot van 150 ml (waar je wel een tijd mij vooruit kan!) bij Cosmania.nl. Ik heb deze webshop in het verleden al gebruikt en kan hem 100% aanraden – vlotte verzending, verzorgd verpakkingmateriaal en supervriendelijke klantenservice. Plus, het assortiment maakt je meteen enthousiast om verder te kijken en misschien meer niche merken te ontdekken.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen. Or I’ll try.

Until next time,

Martine

Lees ook:

2 thoughts on “MASK MONDAY: Peter Thomas Roth – Rose Stem Cell Bio-Repair Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.