NEW IN BEAUTY: invisibobble SLIM

In de persberichten die mijn mailbox binnenkomen, staat regelmatig héél interessant beautynieuws. De leukste dingen vinden vanaf nu hun weg naar himartine.com – in de vorm van een ‘New In Beauty‘. Up first: nieuws van invisibobble!

Wie deze blog of m’n Instagram al langer volgt, weet dat ik een trouwe gebruiker ben van invisibobbles. Het innovatieve haarrekje verdiende ondertussen een vast plekje in m’n crossfitroutine – zonder kan ik niet meer. ‘t Was dan ook leuk om te lezen dat de invisibobblefamilie uitgebreid wordt met een nieuwe variant: de invisibobble SLIM.

IS packshots verpakking

Met de invisibobble SLIM wilt het merk een subtielere variant aanbieden, zonder aan comfort en kracht te verliezen. De handige spiraalvorm zorgt voor grip en laat – as usual – geen vervelende deuken achter in je haar. Same old power, dus, maar hij is nét wat meer invisible 😉

IS packshot.png

De invisibobble SLIM zal verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleurenCrystal ClearTrue BlackChrome Sweet Chrome (thumbs up for the pun) en Bronze me Pretty. Wanneer je ‘m even uit  wilt doen zonder hem uit kwijt te spelen, kan je hem gewoon even rond je pols doen, net zoals bij een gewoon haarrekje. Verliest je invisibobble na een tijdje z’n rek? Leg hem dan 10 minuten in heet water – zo heeft ‘ie in no time weer z’n oude shape terug.

collage.png

De nieuwe invisibobble SLIM kan je vanaf februari shoppen, onder andere bij ICI Paris XL. Voor een doosje van drie stuks – waar je dus maanden en maanden mee kan doen – betaal je slechts € 5,95.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen. Or I’ll try.

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “NEW IN BEAUTY: invisibobble SLIM

  1. Ik kende het truukje niet met het warme water! Ik heb al eentje weggegooid die helemaal uitgerekt was 😦 Bedankt voor de tip!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.