OPGEMAAKT: december ’17

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in december.

 28601616_Unknown

Skincare-wise drie empties deze maand: de steengoede Skin Active Micellaire Reinigingsdoekjes van Garnier, waarover ik vorige maand een uitgebreide Friday Favourite-post schreef. De toevoeging van olie zorgt ervoor dat deze extra snel én grondig hun werk doen.

Op dagen dat ik net wat minder lui ben gebruik ik het iconische Créaline H20 micellair water van Bioderma. Ik ben er 99% zeker van dat ik deze mijn hele leven opnieuw blijf kopen (of laat importeren door mijn lieve zus die sans problèmes 500 ml duo’s meesleurt vanuit de Parijse pharmacies). Thanks, A.

28601648_Unknown.jpeg

Een moment waar ik enorm tegen opkeek, was het opmaken van mijn geliefde Dreamduo van GlamGlow. Oplettende lezers weten dat deze nachtcrème mijn absolute favoriet van 2017 was  – wat uit de hoeveelheid producten die ik probeer veel wilt zeggen. Hij maakt m’n huid zo enorm zacht dat ik deze gewoon wil blijven smeren. Ondertussen maakte ik ook al anderen fan (shoutout naar lieve Linde), en ik raad’m aan iedereen aan. Geen probleem met een overheersend parfum en op zoek naar een skincare boost? Get. It. Now.

28601632_Unknown

Qua bodyproducten maakte ik de Mango Coriander Shower Gel van Yves Rocher op die ik kreeg van lieve zus Eline. Ondanks dat ik koriander in m’n eten een absolute no-go vind, vond ik deze geur heerlijk. Het product zelf is bijzonder aangenaam in gebruik en voelde nog fijner aan dan ik initieel dacht.

Daarnaast een deodorant van Dove, de Invisible Dry. Echt invisible is ‘ie niet, maar je kan maar proberen. Wel een fijn parfum en een goede werking voor elke dag. Pluspunt voor het gereduceerde formaatje dat niet wegneemt van de capaciteit.

28601696_Unknown

Ik maakte deze maand twee droogshampoos op (jezus, ik vlieg hier echt door) van Batiste. ‘Blush’ en ‘Cherry’ zijn beide aangename geuren en de werking is top. De volgende exemplaren liggen alvast klaar.

De Hairmilk Verzorgende Wonderspray van Nivea gebruikte ik elke keer nadat ik m’n haren waste. Ik heb zo’n spray echt nodig om mijn haren te ontklitten en deze deed bijzonder goed zijn werk. Bonuspuntjes voor de fijne – lichtelijk nostalgische – geur.

De Triple Sec 3-in-1 van Drybar (pluspuntje voor de leuke naam) is een megafijne texturising spray die ik ooit in the States kocht, maar ik vind’m te duur om elke dag te gebruiken – laat staan een full size verpakking te kopen. Enorm goed voor een #treatyourself momentje, helaas te prijzig om in de dagelijkse routine op te nemen.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen. Or I’ll try.

Until next time,

Martine

 Lees ook:

3 thoughts on “OPGEMAAKT: december ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.