MASK MONDAY: Payot – My Sleeping Pack

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

IMG_4207

This week’s skincarehero (spoiler, I know): ‘My Sleeping Pack’ van PayotDit anti-vermoeidheidsmasker in een vrolijke oranje tube (handig, want veel hygiënischer dan een potje) zorgt ervoor dat je overnight een meer levendige huid zou krijgen.

IMG_4209

Je smeert ‘m ’s avonds op en hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Norinse, no fuss. No ‘slecht geslapen?’-mopjes van je collega’s. Hopelijk. De beloofde ‘RenewedRadiance’ zou je ’s ochtends tegemoet moeten stralen.

IMG_4212

De formule zelf is licht en heeft een geltextuur. Het masker bevat een heel lichte oranjetint, maar dat zie je niet terug op de huid. Het product smeert makkelijk en voelt kort na applicatie een beetje tacky aan. Twee minuten later – perfect om je tanden te poetsen – voel je daar niets meer van terug, en kan je in bed duiken zonder vrees om met een kussensloop aan je gezicht wakker te worden.

IMG_4203

Geen vettig kopke, wel een dunne laag van dit superaangenaam nachtmasker. Ik smeer deze al een tijdje en ben telkens opnieuw verrast door het resultaat: een opgepepte huid met meer glow dan de dag ervoor. Ik blijf deze gebruiken in combinatie met mijn gewoonlijke nachtverzorging, want ik vind hem op zich niet hydraterend genoeg. Wél goed wanneer je huid op regelmatige een boost nodig heeft, zonder dat je daarvoor de grote middelen hoeft boven te halen.

IMG_4210

My Sleeping Pack’ van Payot shop je voor zo’n 30 euro (50 ml) via bol.com of via payot-bestellen.nl. Laat me’t vooral weten wat je van deze vindt als je hem zou proberen!

Until next time,

Martine

Lees ook:

6 thoughts on “MASK MONDAY: Payot – My Sleeping Pack

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.