BEAUTY AWARDS 2017: #2. Chanel – Ombre Essentielle ‘Hasard’

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #2.

Hoewel oogschaduwpaletten vaak the way to go zijn, is een goede mono soms all you need. Deze tint van Chanel was dit jaar dé ontdekking in m’n make-upcollectie: stijlvolle verpakking, compleet met diepblauwe fluwelen pouch waar ik de oogschaduw steeds in terugsteek. De schaduw is versierd met een Chanel-logo in reliëf dat ik steeds angstvallig probeer te vermijden met m’n 217, maar er zal een dag komen dat ik deze tot de laatste kruimel opmaak. De universele bordeaux-achtige tint is een topmatch voor een breed aanbod aan  , en in mijn geval om meer definitie te geven aan m’n arcadeboog en een natuurlijke hint aan kleur aan mijn oogopslag te geven.

Lees ook:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.