BEAUTY AWARDS 2017: #3. Dior – Lip Sugar Scrub

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #3.

No matter het exuberant prijskaartje – deze zal ik opnieuw kopen als hij op is, time and time again. De Lip Sugar Scrub van Dior scrubt de lippen op een zachte maar effectieve manier, met een milde scrub op basis van suiker die de lippen exfolieert, verzorgt en van een natuurlijke (maar dan beter!) tint voorziet. Prep, prime and pout in één vlotte applicatie. En kom op: die verpakking. #swoon

Lees de volledige review hier.

Lees ook:

 

Advertenties

2 gedachten over “BEAUTY AWARDS 2017: #3. Dior – Lip Sugar Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.