BEAUTY AWARDS 2017: #3. Dior – Lip Sugar Scrub

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #3.

No matter het exuberant prijskaartje – deze zal ik opnieuw kopen als hij op is, time and time again. De Lip Sugar Scrub van Dior scrubt de lippen op een zachte maar effectieve manier, met een milde scrub op basis van suiker die de lippen exfolieert, verzorgt en van een natuurlijke (maar dan beter!) tint voorziet. Prep, prime and pout in één vlotte applicatie. En kom op: die verpakking. #swoon

Lees de volledige review hier.

Lees ook:

 

2 thoughts on “BEAUTY AWARDS 2017: #3. Dior – Lip Sugar Scrub

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.