BEAUTY AWARDS 2017: #4. Sleek – Matte Me Lip Creams

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #4.

De Matte Me Lip Creams van Sleek zijn de ideale combinatie van innovatie, kwaliteit én een gunstig prijskaartje. De extreem zachte en comfortabele formules vieren hoogtij in de gewone en in de metallic varianten, terwijl het pigment bij elke tint bijna onfeilbaar te noemen valt. Breng ‘m één keer aan en vergeet voor de rest van de dag dat je ‘m ophebt – tot je de meer-dan-geslaagde liplook in de spiegel spot, that is.

 

Lees de volledige review hier en hier.

 

Lees ook:

Advertenties

Een gedachte over “BEAUTY AWARDS 2017: #4. Sleek – Matte Me Lip Creams

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.