BEAUTY AWARDS 2017: #4. Sleek – Matte Me Lip Creams

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #4.

De Matte Me Lip Creams van Sleek zijn de ideale combinatie van innovatie, kwaliteit én een gunstig prijskaartje. De extreem zachte en comfortabele formules vieren hoogtij in de gewone en in de metallic varianten, terwijl het pigment bij elke tint bijna onfeilbaar te noemen valt. Breng ‘m één keer aan en vergeet voor de rest van de dag dat je ‘m ophebt – tot je de meer-dan-geslaagde liplook in de spiegel spot, that is.

 

Lees de volledige review hier en hier.

 

Lees ook:

One thought on “BEAUTY AWARDS 2017: #4. Sleek – Matte Me Lip Creams

  1. Ik probeerde onlangs voor de eerste keer een matte lipstick en ben echt fan! Ik zet deze alvast ook even op het lijstje! Ik bekeek je review van de lipstick ook en die kleur is inderdaad erg mooi!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.