BEAUTY AWARDS 2017: #5. Dior – J’Adore Injoy

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #5.

Na lang zoeken denk ik dat ik dit jaar een beetje ‘mijn’ geur heb gevonden. Niet dat dit m’n signature is – ik wissel nog te graag af – maar bij deze heb ik het gevoel dat het plaatje volledig klopt. Warm. Volwassen. Zwoel, maar ook een tikkeltje zout. De noten van ylang-ylang kunnen year-round en komen in deze eau de toilette volledig tot hun recht. Een spritz van deze op de polsen en achter de oren zorgt voor een happy Martine all day long. Om over die fles nog maar te zwijgen… Spot on, Dior.

Lees ook:

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s