BEAUTY AWARDS 2017: #6. Kneipp – Douche Foam

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #6.

Een van de meest bejubelde producten op mijn blog en daarom hét key piece dat niet in deze lijst mocht ontbreken: de Douche Foams van Kneipp. De geur Amandelbloesem is mijn onomstootbare favoriet, met een heerlijk zachte geur die de luchtige maar romige formule perfect complementeert. Smeer deze één keer en wil nooit iets anders meer.

 

Lees de volledige review hier.

 

Lees ook:

One thought on “BEAUTY AWARDS 2017: #6. Kneipp – Douche Foam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.