BEAUTY AWARDS 2017: #7. Benefit – They’re Real! Double The Lip

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #7.

Beetje cheaten bij deze: ik ontdekte deze tegen de valavond van 31 december 2016 en werd toen op slag verliefd. Love at first sight, lip crush at first swipe. De formule is zo ongelofelijk buttery smooth dat je me bijna niet zou geloven als ik zeg dat ‘ie  erg langhoudend is. Het duo-toned effect zorgt ervoor dat je lippen optisch vergroten, op de meest natuurlijke en flatterende manier die je je kan voorstellen. Probeer de tint ‘Lusty Rose’ en laat je andere ‘my lips but better’-tinten voor wat ze zijn.

Lees ook:

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.