BEAUTY AWARDS 2017: #9. Biolage

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag aan de beurt: #9.

De natuurlijke producten van Biolage stolen dit jaar m’n hart (haar?). Verrijkt met botanische extracten zorgen de Real. Authentic. Wholesome. (R.A.W.) formules van de shampoo en conditioner ervoor dat mijn lokken zacht en gevoed aanvoelden, zonder vettig of zwaar over te komen. De prijs is niet min voor haarverzorging (denk €25+ voor een fles van 325 ml), maar voor een #treatyourself-momentje zijn deze producten elke. Cent. Waard.

 

Lees de volledige review hier.

 

Lees ook:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.