BEAUTY AWARDS 2017: #10. Smoovall

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Starting met #10.

Smoovall was wat mij betreft één van de meest innovatieve beautyproducten van het jaar – waarvoor een welverdiend pluspuntje. De fijne spray verzacht wrijving tussen huidoppervlakken, waardoor de bijhorende irritaties voorgoed a thing of the past zijn. Ik probeerde hem tijdens een bloedhete vakantie in Italië én tijdens het crossfitten en keurde het product voor beide doeleinden meer dan goed.

 

Huidcontact spray – Smoovall – € 12,35 via www.smoovall.com.

 

Lees ook:

7 thoughts on “BEAUTY AWARDS 2017: #10. Smoovall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.