BEAUTY AWARDS 2017: #10. Smoovall

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Starting met #10.

Smoovall was wat mij betreft één van de meest innovatieve beautyproducten van het jaar – waarvoor een welverdiend pluspuntje. De fijne spray verzacht wrijving tussen huidoppervlakken, waardoor de bijhorende irritaties voorgoed a thing of the past zijn. Ik probeerde hem tijdens een bloedhete vakantie in Italië én tijdens het crossfitten en keurde het product voor beide doeleinden meer dan goed.

 

Huidcontact spray – Smoovall – € 12,35 via www.smoovall.com.

 

Lees ook:

Advertenties

7 gedachten over “BEAUTY AWARDS 2017: #10. Smoovall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.