TRIED & TESTED: M.A.C. Eyes

Een paar maanden geleden had ik de eer om een paar video’s op te nemen met de lieve Ines Borgonjon, Senior Make-upartist bij M.A.C Cosmetics. Supertof om haar eens hands-on aan het werk te zien (op mijn gezicht!), nóg leuker om insider tips op te pikken. Zo leerde ik via Ines twee producten van M.A.C kennen die ik uit mezelf waarschijnlijk niet had uitgekozen.

IMG_2618

Sorry voor de donkere foto’s, guys, ik was te excited om deze te proberen dat ik de volgende ochtend voor mijn make-up nog snel foto’s heb gemaakt. Het eerste product dat ik kocht was de Half Lash Curler, een kleine wimperkruller.

IMG_2620

As you can see, is deze maar ongeveer half zo breed als een normale wimperkruller. Volgens Ines zou deze extra handig zijn om je buitenste wimpers te krullen – iets waar ik normaal wel wat problemen mee heb. Omdat mijn wimpers redelijk lang en krullend zijn, krijg ik de buitenste met mijn gewone Shu Uemura niet te pakken en steken ze raar af tegenover de andere wimpers.

IMG_2606

Deze mini doet wat ‘ie belooft: hij krult elke wimper zonder problemen, be it in meerdere knijpsessies. Ik doe dit niet elke dag, maar wanneer ik echt een mooie ooglook wil maken haal ik deze er vanaf nu sowieso bij. Aanrader!

IMG_2621

Het tweede product dat ik via Ines ontdekte was de 205 Mascara Fan Brush. Deze gebruikte ze om mascara aan te brengen bij de aanzet van mijn wimpers, waardoor ze ineens echt een stuk voller leken. Een beetje gelijkaardig aan eyeliner aanbrengen op je bovenste waterlijn, maar met een – in my opinion – een natuurlijker resultaat.

IMG_2605

Het borsteltje zelf is teensy tiny en hier nog netjes wit, maar het lijkt me wel iets dat je best na elk gebruik even wast. Aangezien je hiermee van je mascaratube naar je ogen gaat, is het niet zo hygiënisch om het product op de borstel te laten uitdrogen en  op te bouwen. Beetje lastig, maar ik gebruik deze ook enkel wanneer ik écht een mooie ooglook wil maken, dus er valt zeker mee te leven.

voorna

Boven heb ik mijn wimpers gekruld met de Half Lash Curler: ze zijn stuk voor stuk – dus ook de buitenste! – netjes gekruld zonder rare kinken aan de buitenkant, just the way I like it. Op de onderste foto heb ik de mascara met de 205 aangebracht, en ik vind het effect supermooi. Mijn wimpers lijken een stuk volumineuzer, gewoon door de kleine touch aan de basis van de wimpers. Het voelt niet vervelend (wat ik bij eyeliner op de waterlijn vaak wel vind) dus deze handy dandy tools zijn m’n nieuwe go to’s.

De Half Lash Curler kan je voor € 17 kopen bij M.A.C Cosmetics, de 205 Mascara Fan Brush kost € 19.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

Een gedachte over “TRIED & TESTED: M.A.C. Eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.