TRIED & TESTED: Sleek – Matte Me Metallic

Waar ik onlangs meer verteld over de Matte Me Lip Creams van Sleek (spoiler alert: longwearing en steengoed), gaan we vandaag iets meer de festive tour op met een Matte Me Metallic Lip Cream. You heard that correctly.

IMG_3194

De Matte Me Metallic Lip Creams zijn – badum tssss – de metallic varianten van de Matte Me’s van Sleek. Even budgetproof en langhoudend, dus – of dat wordt toch beloofd.

IMG_3196

Ik probeerde de tint ‘Roman Copper’, een bruine kopertint met een metallicgehalte dat we voor het laatst in de Nineties tegenkwamen. De finish maakt z’n comeback – hopelijk op een goede manier.

IMG_3190

De swatch is veelbelovend: silky smooth en echt supergepigmenteerd. Het metallic effect is mooier dan verwacht: geen chunky stukjes, maar echt een gladde en goed geblende finish.

IMG_3178

On the lips: het product brengt met evenveel gemak als de gewone Matte Me’s aan, en voelt ook even aangenaam op de lippen. Gepigmenteerd as hell, maar ik heb niet het gevoel dat de tint té in your face is. Who knew dat een kopertint op je lippen ook best draagbaar kon zijn?

IMG_3171

Toegegeven: geen tint die ik elke dag zou opsmeren, maar hij valt me serieus goed mee. Gepaard met een ooglook met warme tinten en een rosé of twee lijkt me dit écht een goed product voor tijdens de kerstfeesten.

De Matte Me Metallic Lip Creams van Sleek kan je onder andere bij Di kopen voor (dénk ik) zo’n 7 euro. De gewone Matte Me’s kan je onder andere bij bol.com bestellen, de Metallics vind je online terug bij boozyshop.be voor € 7,49 (nu ook verkrijgbaar in verschillende cadeausets!).

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Sleek – Matte Me Metallic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.