FRIDAY FAVOURITE: Garnier – Skin Active Micellaire Reinigingsdoekjes

Op vlak van make-up verwijderen ben ik een lazy girl: ik hou niet van face washes (hoe doen mensen dat zonder dat het water in hun mouwen loopt?) en prefereer steevast micellair water en enkele watjes. Voor sommigen niet voldoende, maar bij mij lijkt het te werken. Newbie in mijn everchanging gezichtsroutine: de micellaire reinigingsdoekjes van Garnier.

IMG_1422.JPG

En dan wel de variant die verrijkt is met reinigende olie. De combinatie micellair + olie probeerde ik nog niet eerder (al ben ik ondertussen wel erg benieuwd naar het micellair water met olie van Garnier), dus alle opties stonden nog open wat de uitkomst betreft.

IMG_1426

De doekjes zijn vooral geschikt om hardnekkige make-up te verwijderen, en hoewel ik niet hou van een plamuurlaag, draag ik meestal wel een dikke laag mascara die niet altijd even makkelijk verdwijnt. Bovendien leek het me handig dat de olie op deze doekjes de mascara sneller zou afbreken. Je kan deze  voor je hele gezicht gebruiken, dus huid, ogen en lippen. It’s all good.

IMG_1452

De doekjes hebben een lichte structuur, die erg goed zijn werk doet. Door het reliëf wordt make-up extra efficiënt weggehaald. De formule met olie is iets vetter dan normaal, maar dat effect gaat volledig weg wanneer het product opdroogt. Make-up verdwijnt snel en grondig, en mijn huid wordt niet vet of geïrriteerd door de olie. Winner!

IMG_1453

Ook waterproof make-up wordt snel weggehaald, zonder overdreven schrobben. Met één doekje kan ik m’n volledige alledaagse make-up weghalen, al haal ik op zwaardere make-updagen (denk: inclusief oogschaduw of lippenstift) nog snel even een watje met micellair water over m’n gezicht.

De Garnier Skin Active Micellair Oil Reinigingsdoekjes heb je onder andere bij Kruidvat voor € 3,95 per stuk (ik kocht een voorraadje tijdens hun 2+1 gratis actie), maar je kan ze ook makkelijk online in huis halen via bol.com.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

6 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: Garnier – Skin Active Micellaire Reinigingsdoekjes

  1. JA water in de mouwen (of op de grond als het van je ellebogen loopt) is ZO VERVELEND. Daarom reinig ik mijn gezicht gewoon onder de douche haha, eerst olie, dan een milde reinigingsgel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.