MASK MONDAY: Tonymoly – I’m Real Broccoli Mask Sheet Vitality

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

IMG_1461

De sheet masks van Tonymoly zijn een Korean skincare staple. Big thanks aan m’n zus Anne om deze een tijd geleden voor me mee te brengen. Up first: het Broccoli Mask Sheet, die je een vitaal velletje belooft.

IMG_1462

En, eh, nog andere dingen. Die ik niet kan lezen. Maar de verpakking ziet er wel koddig uit!

IMG_1463

Meer onleesbare uitleg op de achterkant. gelukkig mét illustraties, moest je niet weten hoe een sheet mask werkt. De verpakking geeft aan dat je het masker zo’n 20 à 30 minuten moet laten inwerken.

IMG_1465

Maar lucky for us, ook wat woorden Engels 😉 En een volledige ingrediëntenlijst, wat handig is voor mensen met allergieën. Elke verpakking bevat één sheet mask, goed voor één gebruik.

IMG_5765

Ik nam deze mee naar New York City, want ik gokte dat m’n huid na een lange vlucht en het gure weer wel wat vitaliteit kon gebruiken.

IMG_5771

Also, NYC bleek een topbestemming te zijn om deze en andere sheet masks te scoren. Vooral met bulk deals leverde dat een aantal maskers in m’n NYC Haul op.

IMG_5773

Charming, right? Het masker heeft een goed formaat (sommige Koreaanse sheet masks zijn vaak aan de kleine kant) en blijft – mits je blijft liggen – goed op de huid. Het masker zelf is compleet doordrenkt met product, waardoor je het ook makkelijk in je hals kan smeren. Het product gaf m’n huid een korte maar krachtige oppepper die méér dan welkom was na een paar dagen New York. Na gebruik gooi je het masker weg en kan je het overgebleven product inmasseren. Follow up met je usual moisturiser en sta op met een glad velletje in de ochtend.

Until next time,

Martine

Lees ook:

9 thoughts on “MASK MONDAY: Tonymoly – I’m Real Broccoli Mask Sheet Vitality

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.