OPGEMAAKT: november ’17

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in november.

DSC_0635

Some beauty, some make-up en een hele hoop reisverpakkingen. Brace yourself.

DSC_0646

Links de Argan Oil Conditioner van OGX waar je hier eerder al een uitgebreide review over kon lezen. Tot de laatste druppel opgebruikt. In het midden de shower foam van Dove – niet zo fijn als deze van Kneipp, maar wel fijn genoeg én een stuk goedkoper. Rechts een trusty old fles droogshampoo van Batiste, met deze maand de geur ‘Sweetie‘ in de hoofdrol.

DSC_0644

Links de allerbeste face scrub van de wereld: de Apricot Scrub van St. Ives. Ik wil nooit meer een andere (tenzij je me een nieuwe holy grail kan aanraden). In the middle een travel size deodorant van Dove die zich standaard in m’n handtas bevindt en rechts de Honeysuckle Honeydew lipbalm van EOS die ik superlang elke avond voor ‘t slapengaan gebruikte tot ‘ie eindelijk op was. On to the next one.

DSC_0637

Up top de Lash Blast mascara van Covergirl, mijn favoriete mascara ooit. Zoals je hier kan zien, heb ik ondertussen een nieuwe gekocht. Links de Studio Careblend Pressed Powder van M.A.C Cosmetics: een fijn, basic poeder dat goed matteert maar wel een quick spritz van M.A.C. Fix+ nodig heeft om niet te poederig over te komen. Rechts een wenkbrauwpotloodje van M.A.C in ‘Fling‘, een van de vaste producten in mijn routine die ik regelmatig opnieuw koop.

IMG_5753

Throwback naar onze badkamer in New York, waar ik deze conditioner van Elsève/Elvive opmaakte. Love dit merk, keer op keer goede producten. Never disapoints.

IMG_5757

Deze vond ik wel wat teleurstellend: waar ik vol lof was over de Argan conditioner van OGX, was deze compleet anders. De Brazillian Keratin Smooth conditioner bevatte rode stipjes die ik nogal vreemd vond, en hij deed niet veel voor m’n haar. En hoewel het supertof is dat ze zo’n leuke miniverpakkingen maken, was deze lastig om product uit te krijgen.

IMG_5758

Disapointment number 2: de Perfect Hair Day dry shampoo van Living Proof. Naar deze was ik superbenieuwd, maar hij maakte m’n haar niet schoon en alles hing vol met wit poeder dat niet verdween. Ik weet niet goed hoe deze door iemand fijn wordt gevonden – misschien deed ik gewoon iets compleet verkeerd.

kevin

Wel echt mega mega fijn: de Hydrate Me Wash shampoo van Kevin Murphy. En zo’n toffe verpakking! De bijhorende conditioner is ook echt goed.

IMG_5777

Nog een toppertje: the Ritual of Sakura Foaming Shower Gel van Rituals – dé queen (sorry, Kneipp) van schuimende douchegels. Deze gaan een week mee als je zuinig bent, en zijn daardoor ideaal voor spa-worthy douchesessies wanneer je op reis bent. Relaaax.

IMG_5768

Deze van Yves Rocher had ik al iets te lang liggen, en besloot ik eindelijk op te maken. Smeerde goed uit, trok niet zo heel snel in. Hopelijk de volgende keer beter 😉

Until next time,

Martine

Lees ook:

6 thoughts on “OPGEMAAKT: november ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.