HAUL: New York City make-up buys

New York, New York – concrete jungle where beautyproducten een stuk (maar écht) goedkoper zijn en waar menig beauty junkie zich volledig kan laten gaan. Yours truly included.

Twee weken geleden ging ik naar New York City met m’n vriend om onze – ondertussen tiende – anniversary te vieren. Nee, zo oud zijn we niet – maar never change a winning team 😉

Goed gevierd, goed gegeten én goed geshopt. Van sommige producten wist ik op voorhand dat ik ze wou hebben, andere producten zijn meer on a whim en met fingers crossed in m’n winkelmandje gemikt. ‘t Zijn er wel een aantal, daarom laat ik in de post van vandaag alleen de make-up zien, de volgende post bevat skincare en de andere beauty buys, in de laatste post laat ik m’n aankopen van Bath & Body Works zien. Brace yourself, ‘t zullen geen korte postjes zijn. Let’s get started!

IMG_5966

Mascara’s van Covergirl (vooral de Lash Blast on the left) zijn mijn favoriet. De oranje en roze zijn rebuys, de paarse heb ik nog niet geprobeerd. Later kocht ik ook nog de Super Sizer, omdat ik zag dat Tati van GlamLifeGuru deze in één van haar video’s haar sign of approval gaf. Budget friendly en – as far as I know – steengoed.

IMG_5977

De Lash Paradise van L’Oréal leek de laatste maanden the talk of the town te zijn, dus deze moest mee. De mascara van Physician’s Formula is opnieuw een tipje van Tati, die dit exemplaar met de – toegegeven – monsterlijke verpakking al meerdere keren tot haar holy grail bestempelde.

IMG_5978

De Instant Age Rewind concealer van Maybelline is een rebuy, ik vind deze heel fijn om snel een beetje product aan te brengen. In tegenstelling tot mijn geliefde Pro Longwear concealer van M.A.C, waar je minstens een pompje van moet gebruiken, is deze ideaal voor kleine plekjes. Ook de Fit Me concealer is daar erg geschikt voor – ook deze kocht ik opnieuw nadat ik er pas eentje volledig opgebruikte. Ik wist m’n juiste tint niet meer, dus kocht er daarom maar twee verschillende, ha.

IMG_5980

De Goof Proof Brow Pencil van Benefit wou ik al langer proberen en ging daarom vlotjes mee bij Sephora, de Anastasia Brow Wizz kocht ik al eerder, maar deze keer ging ik voor een iets lichtere tint dan m’n usual Medium Brown. Bring on the brow products, please.

IMG_5982

De gevaarlijkste plek van Sephora is wat mij betreft de gang naar de kassa, waar alle mini’s zich bevindigen. Nuttige mini’s, that is, want alle producten hebben wel gewoon een volwaardige verpakking, maar een kleinere inhoud én een kleine prijsje – ideaal om nieuwe producten te proberen without breaking the bank (nuja). Het Tartelette Flirt palette van Tarte zag er leuk én nifty uit voor op reis, het Ambient Lighting Powder van Hourglass wou ik al jaren proberen en kon in nu meegrissen voor de helft van de prijs. Als Sephora Insider had ik een mail ontvangen voor 15% korting op m’n gehele aankoop, dus dat maakte mijn feeling spendy-mood net wat minder schadelijk.

IMG_5987

Ook opgepikt bij Sephora: een travelformaat van het Photo Finish Primer Water van Smashbox. Superbenieuwd naar, want hoewel ik geen fan ben van de gewone Photo Finish Primer, heb ik over deze al veel goede dingen gehoord. Plus, het lijkt me heel gemakkelijk om gewoon even te sprayen en er verder klaar mee te zijn. De Airspun Loose Face Powder kocht ik bij Walgreens na – opnieuw – een aanbeveling  van Tati (gee, sense a theme here?). Confession time: ik heb nooit eerder met een los poeder gewerkt, dus dit zou weleens messy kunnen worden.

IMG_6027

Net voor vertrek pakte ik mijn Charlotte Tilbury Pillow Talk lipcombo in en bij het slijpen van mijn lipliner ruïneerde ik de halve verpakking. Blijkt dat je er een speciale CT-slijper voor nodig had – who knew? Al doende leert men, pakt.

IMG_6045

Mooore brow. De Boy Brow van Glossier, het cult brow product du moment. Ik ben redelijk verknocht aan mijn getinte browgel van Catrice, maar who knows is deze wel stukken beter. (Voor 4 x de prijs mag dat ook wel)

IMG_6049

Uit zeer betrouwbare bronnen (thanks, C) had ik vernomen dat de Haloscope highlighters heel erg goed zouden zijn. Ik nam de ‘Quartz‘-tint mee.

IMG_6055

Aaaand that’s it – wat make-up betreft, haha. Vind het nu samengevat eigenlijk nog meevallen maar budgetgewijs was dit al a little more than I could handle, haha. Moesten jullie nog aanraders hebben voor beauty buys in the States (of ergens anders), laat het me zéker weten voor een volgende keer. 😉

En moesten jullie van iets specifiek een review willen zien, laat het me alsjeblieft weten – I’m game. Feedback altijd meer dan welkom, you guys. (Heb ik ook wat minder het gevoel dat ik tegen mezelf zit te praten, halleluja!)

Until next time,

Martine

Lees ook:

7 thoughts on “HAUL: New York City make-up buys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.