HAUL: NYX Roermond Outlet

Recent ging ik langs bij het Outlet Center in Roermond – meer specifiek in de NYX-winkel, waar jullie eerder al uitgebreid over konden lezen. Een hotspot, wat mij betreft, én het ideale excuus om met een paar nieuwe beauty buys naar buiten te gaan.

IMG_1502

NYX aan fijne prijsjes? I’m game. Ik kocht vier make-upproducten tijdens mijn eerste bezoek aan het filiaal.

IMG_1509

Up first: de HD Photogenic concealer. Ik kende ‘m zelf nog niet, maar blijkbaar is deze worldwide tamelijk geliefd. Ik gokte een beetje qua kleur, en dacht dat deze het dichtste bij mijn huidskleur du moment zou aansluiten. Deze heb ik ondertussen geprobeerd, en hoewel ik in eerste instantie binnensmonds (oké, buitensmonds) begon te vloeken omdat de kleur meteen leek te oxideren op mijn gezicht, bleek dat helemaal niet het geval. Hij verandert wat van kleur als je hem aanbrengt, maar zodra je hem uitsmeert, is daar niets meer van te zien. Dekking is niet megagoed IMHO, maar wel goed genoeg voor simpel alledaags gebruik.

IMG_1517

Up next: de Full Coverage concealer. Deze kende ik al wél- 3 x raden welk exemplaar al jaren in m’n collectie zit. Ik nam deze crèmeconcealer vroeger standaard mee on the go, en heb hem toen wat laten liggen. Ik zou hem eigenlijk moeten weggooien, maar er hangt wat nostalgische waarde aan: ik bestelde deze jaren geleden tijdens mijne eerste order bij Boozyshop en ik was zo happy om eindelijk producten van NYX in m’n handen te hebben. Deze gebruik ik niet meer (want: waarschijnlijk net wat te ranzig), maar het was lang m’n favoriet.

IMG_1518

De kleur matcht niet op de foto, maar de oude concealer is ondertussen ook wel wat geoxideerd. Ook bij deze moest ik de kleur wat gokken (ik krijg de kriebels van testers, als ze al aanwezig zijn), maar deze bleek een heel goede match te zijn. Ik stip ‘m aan met een kwastje en blend daarna uit, maar ook met je vingers werkt deze héél fijn.

IMG_1506

Ik kocht twee oogschaduws. Ik heb een kleurtje van Chanel dat echt een one-stop-wonder blijkt te zijn (Benieuwd? Let me know!), en zocht voor een budgetproof vervanger. Deze twee leken redelijk gelijkaardig te zijn.

IMG_1512

Leuk detail: de strikjes als sluiting op de verpakkingen. Love NYX voor zo’n dingen.

IMG_1514

De kleuren zijn ‘Coquette’ (links) en ‘Over The Taupe Taupe’ (ha) (rechts). Ik probeerde ondertussen enkel maar Coquette, maar vind het een superfijne kleur om met een M.A.C 217 in de arcadeboog aan te brengen voor een lichte wash aan kleur die meer definitie aan m’n ooglid toevoegt. De kleur is gepigmenteerd (maar niet té, je hoeft niet te hard oppassen) en blendt goed uit. Ik blijf’m zeker gebruiken.

IMG_1503

The grand total: € 14,50 voor vier producten. Best een goede deal, toch? De concealers waren € 5,10 per stuk, de oogschaduws slechts € 2,15 (!). Zéker de uitgave waard, dus.

Until next time,

Martine

Lees ook:

5 thoughts on “HAUL: NYX Roermond Outlet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.