TRIED & TESTED: care & repair met Nivea

Nivea is – wat mij betreft – één van de klassieke merken als het op huidverzorging aankomt: een tried and tested staple waarbij je ervan uit kan gaan dat de producten goed zijn. Het merk vernieuwde onlangs z’n formules met de bedoeling om ze alleen maar beter te maken.

IMG_3578

Forever blij als er een blauw pakje in de brievenbus zit. Nivea time!

IMG_1571

On the inside: de bodyproducten zijn verrijkt met een vernieuwd serum dat je huid tot 48u lang zou hydrateren. Eén keer per twee dagen maar smeren, dus! De vernieuwde handcrèmes hebben een ergonomische verpakking gekregen die soepel in de hand ligt, terwijl de crèmes je handen soft as ever zouden maken.

IMG_1574

De Express body lotion doet extra snel zijn werk, zonder in te boeten op het effect. De dunne, zachte crème trekt erg makkelijk en en laat mijn huid zacht en verzorgd achter. De Verzorgende body milk smeert fijn uit, laat die heerlijke Nivea-geur uit en zorgt ervoor dat mijn benen drie dagen later nog steeds tip-top aanvoelen.

IMG_1573

De vernieuwde handcrèmes liggen inderdaad erg handig (ha) in de hand, en zijn klein genoeg om snel in je hand(ha-ha)tas te gooien. De blauwe variant, verrijkt met amandelolie, probeerde ik als eerste, maar ik was helaas niet overtuigd. Hij is heel geconcentreerd, waardoor je al snel te veel gebruikt en hij laat een film achter over mijn handen. Ik moest ze na gebruik gaan wassen omdat ik het gevoel heel onaangenaam vond. De Repair-variant vind ik een stuk fijner in gebruik, al moet je bij deze ook echt oppassen dat je niet teveel neemt. Deze lijkt me vooral in hartje winter een aanrader.

IMG_1577

De producten, van boven naar onder en links naar rechts zoals hierboven op de foto’s te zien. Elk product is wit van kleur, smeert fijn uit en bevat de Nivea-geur die je telkens van een vleugje nostalgie voorziet. De Verzorgende handcrème kost € 3,75 (voor 75 ml), de Repair versie is met een aanbevolen verkoopsprijs van € 4,25 iets duurder. Voor de Verzorgende body milk betaal je € 5,39 (voor 400 ml), de Express variant heb je voor hetzelfde bedrag.

Je kan de producten ook online bestellen:

Until next time,

Martine

Lees ook:

10 thoughts on “TRIED & TESTED: care & repair met Nivea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.