OPGEMAAKT: september ’17

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in augustus.

IMG_3543.JPG

Wiehoew – met het risico om té dramatisch over te komen – time really does fly. ’t Is nondedju alweer oktober. In september maakte ik een magere vijf producten op.

IMG_3545.JPG

First things first, as always, een droogshampoo van Batiste. Ik heb deze ondertussen al een paar keer besproken, dus ik hou het kort: fijn product, doet wat moet, geeft je haar wat meer textuur zonder (bij mijn haarkleur) een gevreesde witte laag achter te laten. Downside? Pakt wat op je adem bij enthousiast gebruik. ‘Oriental‘ was een nieuwe geur voor me, maar was best aangenaam.

Daarnaast maakte ik een Kneipp Douche Foam op in de geur ‘amandelbloesem‘. Over deze schreef ik al eerder een uitgebreide review, maar omdat ik er zo enthousiast over was, kocht ik hem opnieuw. En maakte ik hem opnieuw tot de laatste heerlijke druppel op.

IMG_3547

Op make-upvlak heb ik deze High-Spreadability Fluid Primer van The Ordinary ‘opgemaakt’. Nu ja… ik krijg er niets meer uit. Om een of andere reden is het product dat nog in de flacon zat dik geworden, waardoor je het niet meer kan uitsmeren en het niet meer de pipet ingaat. Heel vreemd, want ik kan bijna zweren dat ik hem altijd goed heb dichtgedaan. Je ziet duidelijk dat er wel een leegte in het midden is, maar de – nog serieuze – hoeveelheid product die aan de randen zit, krijg ik er niet meer uit. Minpuntje voor The Ordinary. In deze post schreef ik al een uitgebreide review over dit (goed!) product, maar moest je geïnteresseerd zijn is het dus handig om er rekening mee te houden dat je hem snel moet opgebruiken om dit soort situaties te vermijden.

IMG_3546

On to skincare: Crealine H20 micellair water van Bioderma is m’n go-to product om mijn make-up ’s avonds weg te halen en mijn huid ’s ochtends snel te reinigen. Deze travelsize is een aanrader om de goede verpakking die allesbehalve flimsy aanvoelt en niet lekt tijdens het reizen. Minpuntje? Je kan de dop niet vervangen (trust me, I tried), waardoor je hem niet kan bijvullen en steeds opnieuw moet kopen wanneer je je trusty old micellair water meenemen. Booh. Blijft desondanks wel een topproduct.

Ennnnn waar zijn die handjes? (sorry, flauw mopje) Deze handcrème van EOS in Cucumber zag je eerder al voorkomen in m’n What’s In My Bag blogpost (jezus, ik ben wel van’t teruglinken vandaag) (sorry) (trouwens wel een bewijs dat oprecht enthousiasme leidt tot fervent gebruik), maar nu is ‘ie volledig op. Niet zo’n heel grote ramp, want ik heb er van deze nog een paar op voorraad. On to the next one – en the next month.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

2 gedachten over “OPGEMAAKT: september ’17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.