MASK MONDAY: Comfort Zone – Active Pureness Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

27540576_Unknown

Deze maandag op’t menu: het ‘Active Pureness Mask‘ van Comfort Zone. Het minimalistich skincaremerk is clean in look en formules, en heeft verschillende colour coordinated lijnen waar je inner neat freak helemaal gelukkig van wordt. Of je huid dat ook wordt? ’t Is te hopen.

27540624_Unknown

Ik probeerde het lichtblauwe masker, bedoeld om je huid te zuiveren en te matteren. Ik breng hem in een royale laag aan, al is dat tricky omdat het product wat lijkt te verdwijnen wanneer het opdroogt, waardoor je niet al te goed ziet waar je al geweest bent en waar niet. The more, the merrier, pakt.

27540672_Unknown

Je zou het masker zo’n tien minuten moeten laten werken om het vervolgens af te spoelen. Het product droogt snel op, zonder je huid trekkerig te laten aanvoelen (zoals kleimaskers dat weleens hebben) – je kan je gezicht nog gewoon bewegen. Het masker spoelt met behulp van ronddraaiende bewegingen makkelijk af en laat geen vervelend laagje achter. Mijn huid is achteraf niet echt veranderd, maar de dagen erna begin ik wel te merken dat mijn huid er steeds relaxter uitziet. Rustig, geen vervelende droge plekjes, niet vettig, gewoon happy. Topproductje wanneer je je huid even tot rust wilt brengen, dus. Ik probeer hem nu ongeveer wekelijks te gebruiken!

IMG_0984

Het Active Pureness Mask van Comfort Zone bestel je onder andere hier voor € 33,50 (voor 60 ml).

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “MASK MONDAY: Comfort Zone – Active Pureness Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.