EVENT: de najaarsfavorieten van Sleek en OGX

Ondertussen zo’n twee weken geleden was ik uitgenodigd op ‘n multibrand event waar onder andere de najaarscollecties van Sleek en OGX werden voorgesteld. Benieuwd wat dit najaar in store heeft? Read on!

IMG_2818

Over haarverzorgingsmerk OGX mogen jullie volgende week nog een uitgebreide review verwachten – dus stay tuned, maar bij deze al een tipje van de sluier wat de najaarslaunches betreft. Je matchende shampoos en conditioners shop je voor kerst alvast in feestelijke cadeauverpakkingen (te shoppen voor € 19,95 bij Kruidvat en Di vanaf november!).

IMG_2821

Maar ook de formules kregen een feestelijke twist: naast ‘Pink Sugar Plum‘ werd ook ‘Vanilla & Chai Spice‘ uitgebracht. Niet alleen in je thee en koffie, dus, maar binnenkort ook in je coupe. Bring. it. on.

IMG_2826

Misschien nog wel de leukste van allemaal: de ‘Champagne Fizz‘ shampoo en conditioner. Met het risico om lichtelijke verslaafd te klinken: wat mij betreft mogen ze aan elk verzorginsproduct een dosis joy & bubbles toevoegen, pretty please.

IMG_2830

Van’t haar naar ‘t gezicht: Sleek brengt een unicorn inspired collectie uit die volzit met vrolijke metallics. Niet de klassieke najaarstinten, dus, maar wel een feestelijke collectie die de nodige sparkle aan je najaars edit toevoegt.

IMG_2834

On the face: dit Distorted Dreams highlighterpalette (€ 13,99, Di) met zowel poeder– als crèmeformules. Een review is in de making, trouwens! On the lips: drie Matte Me Metallic Lip Creams in (€ 7,49, Di) warme metallictinten die meteen een hint of nineties aan je look toevoegen – maar dan wel op een sociaal geaccepteerde manier, pinky promise.

IMG_2835

En de crème de la crème: Sleek brengt dit najaar een adventskalender uit. Niet alleen een beauty langs de buitenkant, trouwens – de prachtig vormgegeven doos bevat 25 deurtjes die telkens een fullsize (!) product ontluiken. De verpakking verklapt alvast dat het niet alleen make-up is, maar dat er ook handige kwasten inzitten. De rest moet natuurlijk nog geheim blijven – een beetje de spanning erin houden, ya know – maar dat dit hét cadeau is om jezelf (of ‘n ander) deze adventsperiode in de watten te leggen, is 100% zeker. Van deze weet ik de prijs niet, maar ‘t zal ongetwijfeld een goede deal zijn.

IMG_2836

Crème de la crème + crème: de musthave adventskalender + een heerlijke cocktail. Zo van die persevents die de nagel op de kop slaan. ❤ In de achtergrond nog feestelijke metallic lipkits voor’t najaar, trouwens.

IMG_2840

We kregen een aantal producten mee naar huis (ook van ImpreSS, heel benieuwd naar), superlief. Reviews komen – dit najaar, ha – online op de blog. Moest je trouwens regelmatig updates willen van nieuwe posts, kan dat via WordPress, de Facebookpagina of m’n eigen Instagram. Altijd welkom 😉

IMG_2843

On a sitenote: geen enkel event is compleet zonder food ‘n drinks met lieve Sandie. Als een margheritaspecialist kan’k je verzekeren dat die van Otomat een goeie is. De Aperol ook, trouwens.

Until next time,

Martine

Lees ook:

2 thoughts on “EVENT: de najaarsfavorieten van Sleek en OGX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.