MASK MONDAY: Nivea – 1 Minute Urban Detox Mask

Hoping for a one minute miracle… Nivea lanceerde deze “1 Minute Urban Detox Mask”, een treatment die je in no-time van een urban detox zou voorzien. Nu woon ik niet in een drukke stad (verre van), maar tegen een grondige reiniging van mijn huid zeg ik nooit njet. Zeker niet wanneer die reiniging de vorm van een budget friendly en razendsnel huidmasker aanneemt.

IMG_2891

How to use: je brengt de minty green substantie over je volledige gezicht aan (plaatselijk kan natuurlijk ook, of gemixt als je into multimasking bent) en laat het product één minuut inwerken. Eentje maar, en dan heeft ‘ie z’n werk gedaan. Easy does it, right? Ik gebruik deze graag ’s avonds na de crossfit – vaak doe ik een WOD met make-up up, omdat ik die dag gewoon gewerkt heb en too lazy ben om me pre-crossfit te ontshminken. Bij thuiskomst haal ik mijn make-up weg en smeer ik deze op voor ik in bad stap. Daar was ik hem met ronddraaiende bewegingen weg, wat makkelijk gaat en een beetje scrubbend aanvoelt door de hard geworden klei. Hij glipt met gemak in mijn verzorgingsroutine, en dat vind ik aangenaam én efficient.

IMG_2902

Het resultaat? Een huid die gereinigd – squeaky clean, zelfs – aanvoelt, waarna ik een hydraterende crème (de Urban-lin bevat verder ook een dagcrème en nachtcrème) aanbreng. Mijn huid voelt schoon, verzorgd en happy dankzij deze one-minute-wonder. Fan!

IMG_2894

For those interested: de ingrediëntenlijst. De 1 Minute Urban Detox Mask van Nivea koop je voor € 6,99 (voor 75 ml), o.a. bij de drogist en sommige supermarkten.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen. Or I’ll try.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

Advertenties

10 gedachten over “MASK MONDAY: Nivea – 1 Minute Urban Detox Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.