FRIDAY FAVOURITE: Lip Sugar Scrub – Dior

Ik heb een prachtige leren handtas die compleet uit z’n vorm wordt gedrukt doordat ik er teveel spullen in steek. Zonde, maar er zijn een aantal dingen die ik bij me moét hebben. Eén daarvan is deze van Dior.

IMG_0207

De ‘Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balm‘  van Dior lééft in m’n handtas en komt er enkel uit wanneer ik hem enkele keren per dag aanbreng. Dit handig lipproduct is een combinatie van een lipscrub én een lippenbalsem. Voeg daar nog een hint of colour aan toe, en je hebt een must have lippie waar je niet meer zonder kan.

IMG_0190

Confession time: ik hou niet van lip scrubs. Ik probeerde eerder verschillende scrubs van Lush, maar vond die zo onhandig en rommelig in gebruik dat ik ze nooit meer pakte. Deze van Dior is compleet anders: de lip scrub komt in een handige, stevige stick die kleine scrubdeeltjes bevat. Daarnaast werkt ‘ie stick hydraterend. Je voelt het exfoliërend effect wanneer je de stick aanbrengt, maar er blijven geen vervelende restjes aan je lippen hangen. Perfecte formule, in my humble opinion.

IMG_0195

De stick zelf is slechts beschikbaar in één kleur, ‘001‘, een natuurlijke roze tint die je lippen nét wat meer pigment geven. De kleur zelf is niet mega longlasting, maar ik gebruik ‘m zo vaak dat ik wel een permanent tintje heb.

voorna

De kleur is – as you can seesubtiel, maar dat vind ik er net zo leuk aan. Ik heb geen spiegel nodig om hem te gebruiken, maar kan gewoon wat product aanbrengen zonder er vreemd uit te zien. Easy peasy – én je lippen zijn meteen gescrubt en verzorgd. Gebruik je graag matte lipstick, maar heb je nog een goed pre-product nodig? This one’s your guy.

IMG_0204

De ‘Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balm’ van Dior koop je bij de parfumerie, onder andere bij Ici Paris XL voor € 34,60. #treatyourself zou’k zeggen, want deze is het écht waard.

Until next time,

Martine

Lees ook:

9 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: Lip Sugar Scrub – Dior

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.