FRIDAY FAVOURITE: Lip Sugar Scrub – Dior

Ik heb een prachtige leren handtas die compleet uit z’n vorm wordt gedrukt doordat ik er teveel spullen in steek. Zonde, maar er zijn een aantal dingen die ik bij me moét hebben. Eén daarvan is deze van Dior.

IMG_0207

De ‘Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balm‘  van Dior lééft in m’n handtas en komt er enkel uit wanneer ik hem enkele keren per dag aanbreng. Dit handig lipproduct is een combinatie van een lipscrub én een lippenbalsem. Voeg daar nog een hint of colour aan toe, en je hebt een must have lippie waar je niet meer zonder kan.

IMG_0190

Confession time: ik hou niet van lip scrubs. Ik probeerde eerder verschillende scrubs van Lush, maar vond die zo onhandig en rommelig in gebruik dat ik ze nooit meer pakte. Deze van Dior is compleet anders: de lip scrub komt in een handige, stevige stick die kleine scrubdeeltjes bevat. Daarnaast werkt ‘ie stick hydraterend. Je voelt het exfoliërend effect wanneer je de stick aanbrengt, maar er blijven geen vervelende restjes aan je lippen hangen. Perfecte formule, in my humble opinion.

IMG_0195

De stick zelf is slechts beschikbaar in één kleur, ‘001‘, een natuurlijke roze tint die je lippen nét wat meer pigment geven. De kleur zelf is niet mega longlasting, maar ik gebruik ‘m zo vaak dat ik wel een permanent tintje heb.

voorna

De kleur is – as you can seesubtiel, maar dat vind ik er net zo leuk aan. Ik heb geen spiegel nodig om hem te gebruiken, maar kan gewoon wat product aanbrengen zonder er vreemd uit te zien. Easy peasy – én je lippen zijn meteen gescrubt en verzorgd. Gebruik je graag matte lipstick, maar heb je nog een goed pre-product nodig? This one’s your guy.

IMG_0204

De ‘Lip Sugar Scrub Sweet Exfoliating Balm’ van Dior koop je bij de parfumerie, onder andere bij Ici Paris XL voor € 34,60. #treatyourself zou’k zeggen, want deze is het écht waard.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

5 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: Lip Sugar Scrub – Dior

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.