TRIED & TESTED: de 3 beste parfums voor summer ’17

New season, new fragrance? Yes, please. En nu de zomer – met momenten – officieel hier is, betekent dat een kleine mix-up in mijn parfumroutine.

27008720_Unknown

New in: deze drie geparfumeerde beauties die m’n beautyroutine anno SS17 een echte upgrade geven. Van Dior tot Carven en Salvatore FerragamoI’m officially  in love. Hallo, zomercrushes!

‘Le Parfum’ – Carven

27008896_Unknown

First up: ‘Le Parfum’ van Carven. Het was de eerste keer dat ik een parfum van Carven probeerde, en ik was meteen aangenaam verrast. To state the obvious: de flacon is prachtig en staat enorm chique in elke beautycollectie. Daarnaast ruikt ‘ie heerlijk: noten van mandarijnboombloesem, hyacint en ylang-ylang maken het dé perfecte bloemige geur om je zomerse dagen mee in te zetten, terwijl de finishing touch van patchouli hem nét zwoel genoeg maakt. Love!

‘Signorina In Fiore’ – Salvatore Ferragamo

27008960_Unknown

De ‘Signorina’-lijn van Salvatore Ferragamo wordt stilaan een klassieker, en de nieuwe ‘Signorina In Fiore‘-variant doet de lijn alleen maar eer aan. De flacon is met z’n zeemzoete tinten net wat opvallender dan zijn soortgenoten, maar behoudt wel de iconische strik. ‘In Fiore’ is een eau de toilette die net wat frisser ruikt dan de gewone ‘Signorina’, wat hem perfect maakt voor de warmere maanden. Ondanks dat het een EDT is, blijven de noten van nashi peer, granaatappel en kersenbloesem érg goed hangen.

‘J’Adore in Joy’ – Dior

27009008_Unknown

‘J’Adore in Joy’ ruikt volgens Dior ‘naar vreugde‘ – en vreugde ruikt blijkbaar daaamn good. De eau de toilette ruikt heerlijk naar ylang-ylang (dezelfde noten die ook in ‘Le Parfum’ van Carven terugkomen – blijkbaar een nieuwe favoriet!) en is afgewerkt met toetsen van perzik en een tikkeltje zout, waardoor ik er steeds opnieuw naar grijp. Niet alleen perfect voor de zomerdagen, dus: deze gebruik ik vanaf nu met veel liefde het héle jaar door.

Verkoopsinformatie

  • Le Parfum‘ – Carven (EDP): € 46,90 (30 ml) – € 68,50 (50 ml) – € 88,90 (100 ml)
  • Signorina In Fiore‘ – Salvatore Ferragamo (EDT): € 46,50 (30 ml) – € 65,50 (50 ml) – € 91,50 (100 ml)
  • J’Adore in Joy‘ –  Dior (EDT): € 66,90 (50 ml) – € 94,50 (100 ml)

Alle drie (onder andere) verkrijgbaar bij Planet Parfum.

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “TRIED & TESTED: de 3 beste parfums voor summer ’17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.