FRIDAY FAVOURITE: Origins – ‘A Perfect World’ body cream

Body butter is één van die producten waarvan ik zou willen dat ik het vaker gebruik. Ik smeer het eigenlijk te weinig omdat ik er – eerlijk is eerlijk – nét iets te gemakzuchtig voor ben. Maar wanneer ik wél smeer, is dat omdat het een bijzonder goede crème is.

27008496_Unknown

De body cream die me de laatste tijd overtuigde om regelmatig te smeren? Dat is de ‘A Perfect World Intensely Hydrating body cream with White Tea‘ van Origins. Een hele mondvol, maar een mooi product als dit pulls it off.

27008560_Unknown

Het is de eerste keer dat ik iets van de bodylijn van Origins probeer, maar ik ben aangenaam verrast. De ‘A Perfect World’ body cream heeft een héérlijk smeuïge structuur, waardoor het aanbrengen alleen al een pretje is. (Ik ben me er 100% van bewust hoe commercieel dat klinkt – trust me, maar the enthousiasm is 100% genuine.)

27008656_Unknown

De crème is dik en rijk, maar niet te zwaar. Hij trekt snel en makkelijk in én laat een subtiel parfum over dat je in 1-2-3 totally pampered laat voelen. Niet té sterk om je gewone parfum te overheersen, maar wel een barely-there scent die ik zelf enorm waardeer.

27008528_Unknown

Extra pluspuntje? De verpakking is mooooi. Voor wie z’n beautycollectie graag zo matchy-matchy mogelijk heeft: de ‘A Perfect World’-bodylijn bevat verder nog een body lotion en een creamy body cleanser. Origins heeft ook een ‘A Perfect World’-skincarelijn, die met z’n age defense-formules vooral geschikt is voor de iets rijpere huid.

27008672_Unknown

For those interested: de ingrediëntenlijst. De ‘A Perfect World’ body cream is onder andere voor € 42 te koop bij Ici Paris XL.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

3 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: Origins – ‘A Perfect World’ body cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.