NEW IN: Pillow Talk – Charlotte Tilbury

When in London – one goes beautyshopping. Nr. 1 op mijn beautywishlist was de limited edition M.A.C x Fleur de Force lipstick die helaas nét iets te limited was om te pakken te krijgen. Een korte teleurstelling bij Selfridges (“nahhh girl, it’s sold out“) later ging de zoektocht verder naar lippenstift numéro deux.

Wie Amelia Liana volgt op YouTube, weet dat de Britse beautylover steevast één lipproduct in haar (toegegeven, dure) handtas heeft zitten: de Lip Cheat Lip Liner van Charlotte Tilbury in ‘Pillow Talk‘. En wanneer je datzelfde product vervolgens in talloze favorietenvideo’s ziet verschijnen, belandt het vervolgens sito presto op je wishlist.

In Covent Garden (waar binnenkort ook de tweede Deciem-winkel in Londen opent, woohoo!) zit ‘n Charlotte Tilbury-winkel, waar de ‘Pillow Talk’-liner maar al te duidelijk in de etalage ligt. Mét bijpassende lippenstift, die blijkbaar eerder dit jaar uitkwam. Who knew!

image5

Onto the lips: ‘Pillow Talk’ is een nude-meets-pink tint die door Charlotte Tilbury herself wordt omschreven als een ‘your lips but better‘. Zelf kies ik vaker voor rood- en rozetinten, waardoor zo’n exemplaar nog niet aanwezig was in mijn collectie. Shameful, I know. De lippenstift heeft een matte finish, maar belooft dat ‘ie je lippen niet zou uitdrogen. De rechte vorm zorgt ervoor dat je je lippen extra precies zou kunnen inkleuren.

image1

Een pluspuntje van’t dynamisch duo? Door de combinatie van de twee producten blijft de liplook extra lang zitten. De lipliner zelf voelt comfortabel aan en past perfect bij de matte lipkleur. De formule trekt niet in de lijntjes én overleeft een aantal glazen wijn (heb’k horen zeggen, hoor).

image1[1].JPG

Charlotte Tilbury shop je bij Charlotte Tilburyfilialen- en counters. Wie liever vanuit België (en z’n zetel) shopt, kan terecht bij debijenkorf.be. Voor de Matte Revolution lipstick betaal je € 32, de Lip Cheat lip liner kost je € 22,50.

Until next time,

Martine

8 thoughts on “NEW IN: Pillow Talk – Charlotte Tilbury

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.