NEW IN: Pillow Talk – Charlotte Tilbury

When in London – one goes beautyshopping. Nr. 1 op mijn beautywishlist was de limited edition M.A.C x Fleur de Force lipstick die helaas nét iets te limited was om te pakken te krijgen. Een korte teleurstelling bij Selfridges (“nahhh girl, it’s sold out“) later ging de zoektocht verder naar lippenstift numéro deux.

Wie Amelia Liana volgt op YouTube, weet dat de Britse beautylover steevast één lipproduct in haar (toegegeven, dure) handtas heeft zitten: de Lip Cheat Lip Liner van Charlotte Tilbury in ‘Pillow Talk‘. En wanneer je datzelfde product vervolgens in talloze favorietenvideo’s ziet verschijnen, belandt het vervolgens sito presto op je wishlist.

In Covent Garden (waar binnenkort ook de tweede Deciem-winkel in Londen opent, woohoo!) zit ’n Charlotte Tilbury-winkel, waar de ‘Pillow Talk’-liner maar al te duidelijk in de etalage ligt. Mét bijpassende lippenstift, die blijkbaar eerder dit jaar uitkwam. Who knew!

image5

Onto the lips: ‘Pillow Talk’ is een nude-meets-pink tint die door Charlotte Tilbury herself wordt omschreven als een ‘your lips but better‘. Zelf kies ik vaker voor rood- en rozetinten, waardoor zo’n exemplaar nog niet aanwezig was in mijn collectie. Shameful, I know. De lippenstift heeft een matte finish, maar belooft dat ‘ie je lippen niet zou uitdrogen. De rechte vorm zorgt ervoor dat je je lippen extra precies zou kunnen inkleuren.

image1

Een pluspuntje van’t dynamisch duo? Door de combinatie van de twee producten blijft de liplook extra lang zitten. De lipliner zelf voelt comfortabel aan en past perfect bij de matte lipkleur. De formule trekt niet in de lijntjes én overleeft een aantal glazen wijn (heb’k horen zeggen, hoor).

image1[1].JPG

Charlotte Tilbury shop je bij Charlotte Tilburyfilialen- en counters. Wie liever vanuit België (en z’n zetel) shopt, kan terecht bij debijenkorf.be. Voor de Matte Revolution lipstick betaal je € 32, de Lip Cheat lip liner kost je € 22,50.

Until next time,

Martine

Advertenties

4 gedachten over “NEW IN: Pillow Talk – Charlotte Tilbury

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.